El president i la consellera, amb el president de Fira de Barcelona i el director general de l'ISE

President Torra: "L'Integrated Systems Europe remarca el potencial de Catalunya com a país líder en l'atracció de fires internacionals"

query_builder   9 maig 2019 19:26

event_note Nota de premsa

President Torra: "L'Integrated Systems Europe remarca el potencial de Catalunya com a país líder en l'atracció de fires internacionals"

  • El cap de l’Executiu ha rebut els organitzadors d’aquest certamen, líder del sector audiovisual, que es farà a Fira de Barcelona a partir del 2021
El president i la consellera, amb el president de Fira de Barcelona i el director general de l'ISE. Autor: Jordi Bedmar
El president i la consellera, amb el president de Fira de Barcelona i el director general de l'ISE. Autor: Jordi Bedmar
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha remarcat aquesta tarda “el potencial de Catalunya com a país obert, global i acollidor que lidera el camp de l’atracció de fires i congressos”. I ha assegurat que el fet que Barcelona aculli a partir de l’any 2021 el saló Integrated Systems Europe (ISE) “ens ajudarà a subratllar el nostre estatus de ciutat de referència per a fires i congressos de renom internacional”.
 
El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant la recepció que ha ofert al Palau de la Generalitat  als organitzadors de l’ISE, principal esdeveniment professional sobre àudio i vídeo (AV) i sistemes electrònics. En l’acte, al qual han assistit directius d’empreses líders i entitats del sector, també hi han intervingut el president de Fira de Barcelona, Pau Relat, i el director general d’Integrated Systems Events, Mike Blacman. Han acompanyat el president la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; la directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, i el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero.
 
A la recepció, el president ha donat la benvinguda als organitzadors de l’ISE i als empresaris i entitats que hi participen i ha “aplaudit la iniciativa de portar aquest esdeveniment a Barcelona”. “És un gran honor per a Catalunya haver estat escollida com a  seu permanent del més gran esdeveniment audiovisual del món, després que les darreres edicions s’hagin celebrat a Amsterdam, una ciutat en la qual sovint ens veiem reflectits”, ha afirmat.
 
En aquesta mateixa línia, ha explicat que “Catalunya, en general, i Barcelona, ​​en particular, s’escullen cada vegada més per a esdeveniments de renom internacional, com ara el Mobile World Congress, l’Smart City Expo World Congress, Alimentaria, l’Internet de les Coses, la Indústria 3D o l’Automòbil”.
 
Així mateix, ha destacat que Catalunya “compta amb un sector audiovisual avançat amb 2.235 empreses que donen feina a més de 14.000 persones, amb una facturació al voltant de 1.700 milions d'euros anuals”.
 
Creat el 2004, el saló està organitzat per Integrated Systems Evens, empresa propietat de les associacions del sector Avixa i CEDIA. Des de la seva creació, han acollit el certamen les ciutats de Ginebra, Brussel·les i, des de fa 11 anys, Amsterdam. En l’edició de l’any passat, l’ISE va reunir 1.296 expositors i 80.923 assistents.

1  

Imatges

Foto de grup

Foto de grup 1178