Fotografia del vicepresident Aragonès durant la seva intervenció a l'ISE

Aragonès: "La incorporació del congrés internacional d'audiovisuals 'Integrated System Europe' a Fira de Barcelona consolida Catalunya en les tecnologies més avançades"

query_builder   10 maig 2019 10:16

event_note Nota de premsa

Aragonès: "La incorporació del congrés internacional d'audiovisuals 'Integrated System Europe' a Fira de Barcelona consolida Catalunya en les tecnologies més avançades"

  • El vicepresident assegura que la celebració del saló Integrated System Europe (ISE) ajudarà a potenciar la competitivitat industrial i el turisme de congressos 
  • El congrés s’organitzarà de forma estable a partir del 2021 al recinte de L’Hospitalet, amb un impacte econòmic de més de 400 milions d’euros
Fotografia del vicepresident durant la seva intervenció a l'ISE
El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha donat la benvinguda al Saló Integrated System Europe (ISE), el certamen de referència internacional dedicat als sistemes professionals d’audiovisuals, i que s’organitzarà de forma estable al recinte de Fira de Barcelona de l’Hospitalet de Llobregat a partir del 2021. Durant un acte celebrat aquest dijous a la casa Llotja de Mar de Barcelona, Aragonès ha destacat que “la incorporació del Saló ISE forma part de l’estratègia del Govern de la Generalitat de consolidar Catalunya i el seu entramat empresarial en una posició de lideratge en les tecnologies més avançades, seguint l’empremta del Mobile World Congress o de l’Smart City Expo”.
 
El Saló ISE, referent a nivell internacional, es va crear el 2004 i des d’aleshores s’ha celebrat a Ginebra, Brussel·les i Amsterdam. La convocatòria anual supera els 81.000 assistents i els 1.300 expositors d’arreu del món. L’impacte que genera el Saló depassa els 400 milions d’euros cada any, segons les dades de la pròpia organització. Arran de les necessitats d’ampliació de l’oferta audiovisual del Saló, dirigit al sector professional, l’organització d’Integrated Systems Events ha escollit el recinte firal de Barcelona per ubicar-hi de forma estable el Saló a partir del 2021. El vicepresident, Pere Aragonès, ha fet referència al pla de creixement que ha preparat Fira de Barcelona, que contempla l’ampliació de les instal·lacions de l’Hospitalet. En aquest sentit, “la integració del Saló ISE hi encaixa perfectament”, ha afegit.
 
Així doncs, la presència del Saló ISE diversifica l’oferta de Fira de Barcelona. A més,  cal tenir present que aquests tipus d’iniciatives incentiven el desenvolupament “tecnològic, que afavoreix l’increment de la competitivitat en el segment de la industria i en el sector serveis. La celebració de salons com l’ISE ens permet potenciar el turisme de congressos, amb l’objectiu de diversificar el màxim possible l’oferta turística de la capital catalana i la seva zona d’influència”, ha puntualitzat Aragonès.
 
El sopar de benvinguda al Saló ISE ha comptat també amb la presència de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, la del secretari general del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda i president de Fira 2000, Albert Castellanos, i la de la secretària d’Economia, Natàlia Mas.
 
Per part dels organitzadors del Saló hi ha participat el director general de l’ISE, Mike Blackman, i també ha intervingut el president de Fira de Barcelona, Pau Relat i el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, Miquel Valls.    

2  

Imatges

Fotografia (1)

Fotografia (1) 325

Fotografia (2)

Fotografia (2) 467

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 67