Fotografia del vicepresident Aragonès durant la seva visita al Saló de l'Automòbil

El vicepresident Pere Aragonès visita el Saló de l'Automòbil

query_builder   15 maig 2019 19:27

event_note Nota de premsa

El vicepresident Pere Aragonès visita el Saló de l'Automòbil

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i el secretari general, Albert Castellanos, s’interessen per les novetats en mobilitat que exposen les principals companyies i marques del sector.
Fotografia del vicepresident Aragonès durant la seva visita al Saló de l'Automòbil
El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha visitat aquesta tarda el Saló Internacional de l’Automòbil (Automobile Barcelona 2019), que enguany celebra el seu centenari al recinte firal de Plaça Espanya. Després de saludar al president de l’emblemàtic certamen, Enrique Lacalle, ha visitat els estands dels fabricants del sector. Aragonès, acompanyat del secretari general, Albert Castellanos, s’ha interessat per les darreres novetats introduïdes per les principals marques.
 
Els representants d’aquestes empreses han explicat els darrers desenvolupaments en connectivitat i mobilitat, i les expectatives dels models elèctrics i autònoms. En aquest sentit, el vicepresident ha rebut informació dels beneficis del cotxe elèctric sobre el medi ambient. Cal recordar que el Govern català té previst posar en marxa el Programa Moves, una iniciativa aprovada per l’executiu central, que preveu impulsar subvencions per la compra de cotxes elèctrics, i seguir amb el pla Pirvec, que promociona la instal·lació de punts de càrrega ràpida.
 
La centenària edició del Saló, rebatejat com a Automobile Barcelona 2019, exposa aquestes darreres novetats i les connecta amb la tradició del sector a la fira. La celebració dels primers cent anys s’ha concentrat en un espai reservat on s’exposen un total de 26 vehicles seleccionats per dècades i que simbolitzen els avanços tecnològics més representatius. El Saló compta amb la presència de 45 marques, el que suposa un increment del 50% sobre la darrera edició, en un espai d’exposició de 150.000 metres quadrats.

2  

Imatges

Fotografia (1)

Fotografia (1) 4887

Fotografia (2)

Fotografia (2) 248

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 59