Fotografia del vicepresident Aragonès a la Cambra de Comerç de Reus

Pere Aragonès es reuneix amb empresaris de la Cambra de Comerç de Reus

query_builder   17 maig 2019 18:49

event_note Nota de premsa

Pere Aragonès es reuneix amb empresaris de la Cambra de Comerç de Reus

  • Reivindica el paper de les institucions camerals durant els anys de la recessió iniciada el 2008
  •  La trobada ha tingut lloc avui en el marc d’una visita institucional
Fotografia del vicepresident Aragonès a la Cambra de Comerç de Reus
El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, s’ha reunit avui amb empresaris de la Cambra de Comerç, Industria i Navegació de Reus. Aragonès ha felicitat l’equip de la institució empresarial, que ha presidit Isaac Sanromà durant els últims 13 anys, i ha donat la benvinguda als nous gestors de la Cambra. A l’acte han assistit el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el secretari general del departament de la Vicepresidència, Albert Castellanos, entre d’altres autoritats. El vicepresident ha destacat el paper de les cambres de comerç en l’entramat empresarial català i ha repassat les fites de l’economia dels darrers anys.
 
Aragonès ha reivindicat l’activitat d’aquests organismes durant la recessió econòmica iniciada el 2008, i ha afirmat que Reus “és un referent de dinamisme econòmic i empresarial, perquè històricament ha estat capaç de mirar cap a l’exterior”. Ha afegit que “necessitem apostar per un creixement qualitatiu. És la clau per millorar la productivitat”.
 
Sobre la salut de les finances catalanes, el conseller d’Economia ha remarcat que “després d’anys de retallades, ja l’any passat es va poder recuperar la despesa corrent. Ara hem de fer el mateix amb la inversió pública. Es tracta d’un repte, i aquí les cambres ens heu d’ajudar per encaminar les polítiques econòmiques”.      
 

2  

Imatges

Fotografia 1

Fotografia 1 1950

Fotografia 2

Fotografia 2 723

1  

Fitxers adjunts

Nota de Premsa

Nota de Premsa
PDF | 60