Fotografia de grup

El president Torra agraeix "el compromís i la confiança de Boehringer Ingelheim amb Catalunya"

query_builder   13 juny 2019 19:00

event_note Nota de premsa

El president Torra agraeix "el compromís i la confiança de Boehringer Ingelheim amb Catalunya"

  • El cap de l’Executiu ha inaugurat a Sant Cugat del Vallès la nova planta de producció d’aquesta empresa, que, amb una inversió de més de 120 milions d’euros, suposarà la creació de fins a 200 llocs de treball
El president, durant l'acte d'inauguració. Autor: Rubén Moreno
El president, durant l'acte d'inauguració. Autor: Rubén Moreno
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha expressat en nom del Govern “el més  sentit agraïment pel compromís i la confiança de Boehringer amb Catalunya”. I ha remarcat que la inversió d’aquesta empresa “és clau per encapçalar el desenvolupament econòmic del país”.
 
El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant la inauguració de la nova planta de producció de Boehringer Ingelheim, a Sant Cugat del Vallès. Un centre innovador que donarà servei arreu del món, on es produirà i envasarà Respimat, un dispositiu d’inhalació per a pacients amb asma o malaltia pulmonar obstructiva crònica.
 
Amb una inversió de més de 120 milions d’euros, la nova fàbrica suposarà la creació de fins a 200 llocs de treball. La planta produirà 25 milions d’unitats d’inhaladors cada any, que es distribuiran a més de 100 països. En aquest sentit, el president Torra ha posat de relleu l’aposta de Boehringer per situar a Catalunya “un dels centres de producció de referència a tot Europa”.
 
En aquesta mateixa línia, Quim Torra, ha destacat que Boehringer, que fa prop de 70 anys que són al país, “ha treballat activament des de 2015 per adjudicar a Catalunya aquesta nova planta”, que, ha afegit, “es configura com un hub d’exportació a un gran nombre de països”.

2  

Imatges

Foto de grup

Foto de grup 5676

Visita a les instal·lacions

Visita a les instal·lacions 2455