Fotografia de la Fira de Barcelona

El Consell d'Administració de Fira 2000 designa el nou director general de la societat

query_builder   28 juny 2019 14:33

event_note Nota de premsa

El Consell d'Administració de Fira 2000 designa el nou director general de la societat

  • L’enginyer industrial Óscar Garcia liderarà la futura ampliació dels recintes firals de Gran Via i Montjuïc
Fotografia de la Fira de Barcelona
El Consell d’Administració de Fira 2000 ha designat aquest matí Óscar Garcia Dávila com a nou director general de la societat pública. El nomenament es produeix després d’un procediment selectiu on s’han valorat perfils professionals essencialment tècnics, atès el caràcter especialitzat del càrrec.
 
Óscar Garcia és enginyer industrial per l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB), formació complementada amb un màster en Gestió i Organització d’Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Des de febrer del 2010, Garcia era gerent de l’empresa municipal de promoció immobiliària i serveis Gramepark, pertanyent a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Anteriorment havia estat director general de l’empresa FBEX Promo Inmobiliaria (2006-2008) i director general per a Catalunya i Balears de la promotora immobiliària Vallehermoso.
 
Com a director general de Fira 2000, Óscar Garcia serà el responsable de liderar el futur procés d’ampliació i remodelació dels recintes firals de Gran Via i Montjuïc, que suposarà una inversió aproximada de 380 milions d’euros. Les actuacions permetran disposar de nous espais per atendre la demanda creixent d’ocupació dels recintes, així com modernitzar les instal·lacions per guanyar competitivitat a l’hora d’atreure grans salons internacionals.  Es preveu que el projecte d’ampliació i remodelació culmini l’any 2029, coincidint amb el centenari de l’Exposició Internacional del 1929.
 
Fira 2000 és una societat constituïda l’any 1993 i participada per la Generalitat de Catalunya (55,24%), l’Ajuntament de Barcelona (23,47%), la Diputació de Barcelona (7,09%), l’Àrea Metropolitana de Barcelona (7,09%), l’Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat (5,54%) i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona (1,57%).

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 226