DEMC CCAM

MODA

080 Barcelona Fashion i Rec.0 convoquen una nova edició del concurs per a dissenyadors i marques de moda emergents

query_builder   18 setembre 2019 15:00

event_note Nota de premsa

MODA

080 Barcelona Fashion i Rec.0 convoquen una nova edició del concurs per a dissenyadors i marques de moda emergents

DEMC CCAM
  • Ja s’ha obert la convocatòria de la 5a edició del Concurs 080 Barcelona Fashion/Rec.0, on el certamen de moda i el festival tornen a sumar esforços en la recerca del millor dissenyador/a o marca de moda emergent
  • Al guanyador se’l distingirà amb un premi doble: una pop-up store a la propera edició del Rec.0 i un espai a la Pop-up Gallery a la propera edició del 080 Barcelona Fashion
  • Un jurat especialitzat format per la directora de moda IED Barcelona, Julia Weems, el dissenyador de moda, Michele Gilli, un membre del 080 Barcelona Fashion, i un representant de l’equip de Recstores serà l’encarregat d'escollir el guanyador
 
 Una edició més, 080 Barcelona Fashion i el festival Rec.0 impulsen el concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0, per a dissenyadors i marques emergents. El 080 Barcelona Fashion de la Generalitat de Catalunya, a través d’aquesta iniciativa, torna a sumar esforços amb el Rec.0, amb la finalitat de donar suport i visibilitat als joves talents del sector de la moda a Catalunya.
 
El dissenyador o marca guanyador obtindrà un doble guardó: una pop-up store al Rec.020 d'Igualada (que se celebrarà del 6 al 9 de novembre de 2019), i un espai de venda a la Pop-up Gallery de l'edició de febrer de 2020, del 080 Barcelona Fashion.
 
El concurs està obert a dissenyadors i marques joves —amb menys de 10 col·leccions comercialitzades—  de moda tèxtil d’home/dona/agender i de complements de tèxtil o pell (barrets, colls, bosses, cinturons...). Les candidatures es poden presentar fins al 18 d’octubre.
 
Un jurat  professional format per la directora de moda IED Barcelona, Julia Weems, el dissenyador de moda, Michele Gilli, un membre del 080 Barcelona Fashion, i un representant de l’equip de Recstores seleccionarà tres finalistes, i d’entre escollirà al guanyador o guanyadora.
 
L’entrega del premi serà el dia 24 d’octubre a Barcelona, en un acte que comptarà amb la presència del jurat, finalistes i altres representants del sector de la moda.
 
El dissenyador igualadí Xavi Grados va ser el guanyador de la passada edició del concurs. En les anteriors edicions els premiats han estat la firma Eñaut, 113 Maison i Killing Weekend, que han desfilat posteriorment en la passarel·la del 080 Barcelona Fashion.
 
 
 
Segueix-nos a les xarxes del Departament d’Empresa i Coneixement
 
Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion
Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/
A Twitter Empresa i Coneixement: @empresacat
 
 
 
Més info de Rec.0 Experimental Stores a través de la pàgina web (www.rec0.com) i les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.