Imatge de la reunió

CONSUM

L'Agència Catalana del Consum es reuneix amb empreses de telefonia i Internet per "millorar l'atenció al client i reduir les reclamacions"

query_builder   27 setembre 2019 14:28

event_note Nota de premsa

CONSUM

L'Agència Catalana del Consum es reuneix amb empreses de telefonia i Internet per "millorar l'atenció al client i reduir les reclamacions"

La dir de l'ACC; Beth Abad. d'esquenes, en la reunió
La dir de l'ACC; Beth Abad. d'esquenes, en la reunió
·        La directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Beth Abad, s’ha reunit avui la Taula per a la millora dels serveis d’atenció al client de les empreses de telefonia i Internet, que aplega les principals operadores del sector
 
·        Abad ha ressaltat que “l’objectiu és desencadenar processos de millora en l’atenció al client, de manera que els consumidors quedin satisfets i no es generin tantes reclamacions”
 
·        El Pla Estratègic i d’Actuacions de l’ACC, recull com a punt prioritari la cooperació i l’acompanyament dels agents econòmics per distingir i prestigiar les empreses que s’impliquin en aquesta millora en l’atenció a les persones consumidores.
 
·        El passat més de maig, l’ACC ja va reunir representants de les empreses de subministraments bàsics –aigua, llum i gas–.
 
 
L’Agència Catalana del Consum (ACC) ha reunit avui la Taula per a la millora dels serveis d’atenció al client de les empreses de telefonia i Internet, que ha aplegat les principals operadores del sector. La directora de l’ACC, Beth Abad, s’ha reunit amb representants dels serveis d’atenció al client de les companyies Orange, Vodafone, Parlem Telecom i Emagina.
 
Es tracta de la segona de les taules que impulsa l’ACC, ja que el passat mes de maig va reunir representants de les principals empreses de subministraments bàsics –aigua, llum i gas–. Aquesta iniciativa s’emmarca en el Pla Estratègic i d’Actuacions de l’Agència, que recull com a punt prioritari la cooperació i l’acompanyament a les empreses. L’objectiu és impulsar aquesta cooperació amb els agents econòmics per distingir i prestigiar les empreses que s’impliquin en la millora de la qualitat i de l’atenció a les persones consumidores.
 
En la trobada s’han fet propostes per millorar l’atenció als clients que ofereixen aquestes empreses i, al mateix temps, s’han tractat els motius que provoquen més conflictes en aquest tipus de serveis. En aquest sentit, la directora de l’ACC ha ressaltat que “l’objectiu és desencadenar processos de millora en l’atenció al client, de manera que els consumidors quedin satisfets i no es generin tantes reclamacions”.
 
El Codi de consum de Catalunya estableix que l’accés a la telefonia i Internet té la consideració de servei bàsic, és a dir, necessari i essencial per a la vida quotidiana i d’ús generalitzat. Les empreses que presten serveis bàsics a Catalunya han de complir uns requisits específics pel que fa a l’atenció de les reclamacions de la seva clientela: han de facilitar en els contractes i en les factures un número de telèfon gratuït per a comunicar-hi incidències o reclamacions, així com una adreça física a Catalunya on poder ser atès/a, a més d’informar si estan adherides al Sistema Arbitral de Consum.
 
 
_________________________________________________________
 
§  Twitter a @empresacat | @coneixementcat
§  Twitter a @consumcat

1  

Imatges

La dir de l'ACC; Beth Abad. d'esquenes, en la reunió

La dir de l'ACC; Beth Abad. d'esquenes, en la reunió 182