TES

Gavín: "Tenim garantida la touroperació d'hivern a l'aeroport de Lleida - Alguaire"

query_builder   2 octubre 2019 16:37

event_note Nota de premsa

Gavín: "Tenim garantida la touroperació d'hivern a l'aeroport de Lleida - Alguaire"

  • El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, explica que aquest hivern es manté Quality Travel, que és el que més visitants porta a la Val d’Aran
  • Gavín insisteix: “Des que nosaltres hem engegat l’estratègia de plataforma industrial aeronàutica, la touroperació és totalment complementària”
TES
Gavín, amb la resta de membres de la Taula, avui a Lleida.
El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha assegurat aquest matí que l’aeroport de Lleida – Alguaire “té garantida la touroperació d’hivern amb la companyia sueca Quality Travel”, que ja serà la tercera temporada que portarà esquiadors al Pirineu català. Tot i això, Gavín ha insistit que per a l’aeroport lleidatà “la touroperació no és una activitat estratègica”. Gavín ha fet aquestes declaracions després de participat a la Taula Estratègica de l’Aeroport de Lleida – Alguaire, presidida pel delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré.
 
Gavín ha explicat que Neilson, que és el client de l’aeroport de Lleida, “estaria intentant reorganitzar o canviar el seu model de negoci” després de la fallida de Thomas Cook, a qui contractava els avions. “Però això no vol dir perdre la touroperació d’hivern perquè es manté Quality Travel, que és el que més visitants porta a la Val d’Aran”, ha dit. Tot i això, ha matisat que aquesta activitat “no és estratègica per a l’aeroport perquè no genera cap impacte negatiu. Genera un impacte negatiu en el turisme d’Andorra, molt poc en el de Lleida i insignificant a l’aeroport. Des que nosaltres hem engegat l’estratègia de plataforma industrial aeronàutica, la touroperació és totalment complementària”.
 
Gavín també ha anunciat que Aeroports de Catalunya ha tancat un contracte amb una important aerolínia europea, que portarà els seus avions a Alguaire a fer reparació, manteniment i aparcament. “És un contracte tancat i la companyia ho anunciarà les pròximes hores. Això sí que és per a nosaltres una activitat estratègica”, ha reblat.

1  

Imatges

Nota de premsa

Nota de premsa 3926