Conseller Puigneró

Jordi Puigneró: "Estem conjurats per mirar el futur i fer el millor MWC el 2021"

query_builder   13 febrer 2020 13:07

event_note Nota de premsa

Jordi Puigneró: "Estem conjurats per mirar el futur i fer el millor MWC el 2021"

  • El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública llança un missatge de futur, unitat i confiança després de la cancel·lació del MWC Barcelona 2020 per part de la GSMA 
  • Puigneró destaca la fortalesa del lideratge tecnològic de Catalunya gràcies al Mobile i al potent ecosistema TIC del país
Jordi Puigneró:
Foto: ACN

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha assegurat aquest matí que “des del Govern de Catalunya estem conjurats, treballarem i posarem tota la carn a la graella per fer un cop més el millor MWC el 2021 i les edicions que puguin venir els propers anys”. El conseller ha llançat aquets missatge de futur a la roda de premsa conjunta de valoració de la cancel·lació del MWC Barcelona 2020, en la qual han intervingut el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman; el director general de GSMA, Mats Granryd; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín; la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Pau Relat.

Després de deixar palès el “respecte del Govern per la difícil decisió presa per la GSMA”, Puigneró ha volgut destacar i agrair “la bona coordinació i sintonia entre totes les administracions pel que fa al MWC” demostrada aquests dies. “Amb això del Mobile anem tots a una i això ha de continuar així; des del Govern continuarem treballant amb aquesta lleialtat absoluta perquè aquest congrés continuï sent el millor”.

El conseller ha recordat que “el MWC és l’esdeveniment tecnològic més important del món ara mateix i ha portat molts èxits al nostre país: és una peça molt important en aquest ecosistema productiu que hem construït entre tots i que ha situat Catalunya com un dels grans hubs digitals d’Europa i del món”. “Durant molts anys hem estat la fàbrica d’Espanya i ara aspirem a ser el laboratori digital d’Europa i del món sencer”, ha afegit.

Puigneró també ha volgut transmetre un “missatge de calma i confiança absoluta en el sistema sanitari català”. La suspensió de l’edició d’enguany no és conseqüència d’un ambient insegur sanitari a Barcelona o Catalunya. Ha estat una qüestió global i de por global”, ha reblat.

2  

Imatges

Foto 1: ACN

Foto 1: ACN 2925

Foto 2: ACN

Foto 2: ACN 228