emc

MODA

080 Barcelona Fashion i Rec.0 convoquen una nova edició del concurs per a dissenyadors i marques de moda emergents

query_builder   9 març 2020 11:49

event_note Nota de premsa

MODA

080 Barcelona Fashion i Rec.0 convoquen una nova edició del concurs per a dissenyadors i marques de moda emergents

emc
  • Avui s’obre la convocatòria de la 6a edició del Concurs 080 Barcelona Fashion/Rec.0, on el certamen de moda i el festival tornen a sumar esforços en la recerca del millor dissenyador/a o marca de moda emergent. El termini per presentar les col·leccions finalitza el 15 d’abril

 

  • Al guanyador se’l distingirà amb un premi doble: una pop-up store a la propera edició del Rec.0 i un espai a la Pop-up Gallery a la propera edició del 080 Barcelona Fashion

 

  • Un jurat especialitzat format la periodista de moda del Diari Ara, Thaïs Gutiérrez, pel professor de moda de l’escola BAU, Fran Casado, per la dissenyadora de la marca WHO, Laia Roca, i per un membre de 080 Barcelona Fashion i un de Recstores, escollirà els tres finalistes, d’entre els quals decidirà el guanyador

 

Una edició més, 080 Barcelona Fashion i el festival Rec.0 impulsen el concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0, per a dissenyadors i marques emergents. El 080 Barcelona Fashion de la Generalitat de Catalunya, a través d’aquesta iniciativa, torna a sumar esforços amb el Rec.0, amb la finalitat de donar suport i visibilitat als joves talents del sector de la moda a Catalunya.

El concurs està obert a dissenyadors i marques emergents, de curta trajectòria o que comencen a mostrar el seu talent. El dissenyador o marca guanyador obtindrà un doble guardó: una pop-up store al Rec.021 d'Igualada (que se celebrarà del 13 al 16 de maig), i un espai de venda a la Pop-up Gallery de l'edició de juny de 2020, del 080 Barcelona Fashion.

Un jurat especialitzat format la periodista de moda del Diari Ara, Thaïs Gutiérrez, pel professor de moda de l’escola BAU, Fran Casado, per la dissenyadora de la marca WHO, Laia Roca, i per un membre de 080 Barcelona Fashion i un de Recstores, escollirà els tres finalistes, d’entre els quals decidirà el guanyador.

Dissenyadors i marques interessades poden consultar les bases i inscriure’s des d’avui i fins al 15 d’abril a través de la plataforma creada pel concurs a la web https://www.rec0.com/concurs-rec-0-080-barcelona-fashion-6a-edicio/.

L’entrega del premi serà a finals d’abril a Barcelona, en un acte que comptarà amb la presència del jurat, finalistes i altres representants del sector de la moda.

L’empresa IAIOS va ser la guanyadora de la passada edició del concurs. En les anteriors edicions els premiats han estat el dissenyador Xavi Grados, la firma Eñaut, 113 Maison i Killing Weekend, que han desfilat posteriorment en la passarel·la del 080 Barcelona Fashion.


 

Segueix-nos a les xarxes del Departament d’Empresa i Coneixement

 

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

A Twitter Empresa i Coneixement: @empresacat

 

 

 

Més info de Rec.0 Experimental Stores a través de la pàgina web (www.rec0.com) i les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.