Línia de crèdits

El Govern impulsa una línia de crèdit per facilitar la liquiditat dels mitjans de comunicació afectats pels efectes de la Covid-19

query_builder   1 juliol 2020 16:11

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa una línia de crèdit per facilitar la liquiditat dels mitjans de comunicació afectats pels efectes de la Covid-19

El Govern, mitjançant del Departament de la Presidència, posa en marxa una línia de crèdit per facilitar la liquiditat de les empreses editores de mitjans de comunicació, molt malmesa pels efectes de la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta línia de crèdit, que es vehicula a través de l’Institut Català de Finances, està dotada amb 9 milions d’euros i s’hi podran acollir les empreses editores de mitjans de comunicació que anualment sol·liciten a l’Administració subvencions estructurals per al seu funcionament.

Els mitjans podran sol·licitar els imports que habitualment reben de les línies de subvenció com a bestreta de subvencions futures. D’aquesta manera, podran millorar la seva disponibilitat de tresoreria. Les empreses s'hauran de comprometre a mantenir llocs de treball.

Els imports que es podran sol·licitar seran d’entre 10.000 i 700.000 euros per mitjà de comunicació, retornables en dos anys, i a un interès d’euribor a 12 mesos més un 3%, sense comissions.