·         El cap de l’Executiu ha visitat l’Ajuntament de Cardona i ha presidit el concert benèfic organitzat per la Fundació SHE, que presideix el doctor Valentí Fuster
El president Mas, amb el doctor Valentí Fuster i l'alcalde de Cardona
El president Mas, amb el doctor Valentí Fuster i l'alcalde de Cardona
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha volgut llançar un missatge d’esperança i confiança en el present i el futur del país i ha afirmat que “estem passant moments complicats, des del punt de vista econòmic i també des del punt de vista polític”, però ha afegit que “si creiem en nosaltres mateixos, per moltes dificultats i obstacles que trobem en el camí, encara que siguin grans, ens en podem sortir i ens en sortirem”.
 
Artur Mas ha explicat que “de la mateixa manera que una persona se’n surt si creu en ella mateixa, un país també”, perquè “un país és un territori, però sobretot és la seva gent”. El president ha assenyalat que creure en un mateix “no vol dir presumir de res, sinó tenir força de caràcter i creure en les teves possibilitats, reconeixent les teves debilitats i el teus defectes, que hi són a tot arreu, també a casa nostra”.
 
El cap de l’Executiu ha donat aquest missatge des de Cardona, durant la visita institucional que ha fet aquest dijous a l'Ajuntament d’aquest municipi, on ha estat rebut per l'alcalde, Ferran Estruch, i els membres del consistori, i ha signat en el llibre d’honor.
 
En un altre moment de la seva intervenció, el president Mas s’ha referit a la reunió que va mantenir amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i ha fet notar que el procés que viu el país a favor de decidir el seu propi futur polític “no és en contra dels altres, és certament a favor de nosaltres mateixos”, perquè “hi tenim dret, com tots els pobles, països o nacions”. El cap del Govern ha afegit que “en la mesura que anem a favor nostre, també podem anar a favor dels altres”, perquè “una característica d’aquest país és que no només és acollidor, sinó que sempre ha intentat ajudar als altres”. “Això val la pena recordar-ho en aquest moment que som vigilats, observats i de tant en tant una mica atacats”, ha reblat.
 
El cap del Govern ha afirmat també que malgrat les dificultats econòmiques “dures” que “patim com molts altres països”, a Catalunya “es respira un aire d’esperança i confiança en el que ha de venir i, sobretot, en què a través de l’esforç col·lectiu aquest país pot millorar, pot ser més ell mateix, i pot ajudar a millorar els altres”.
 
A continuació, el president de la Generalitat, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, ha presidit el concert benèfic organitzat per la Fundació SHE, que presideix el doctor Valentí Fuster. El concert ha estat a càrrec de la formació Russian Red i s'emmarca en la Jornada del Cor, que cada any celebra la Fundació SHE, amb la col·laboració de Banc Sabadell. Aquest acte és la principal activitat de divulgació de la Fundació SHE, que té per objectiu difondre els hàbits saludables entre la població per prevenir les malalties cardiovasculars.
 
A l'acte també hi han assistit el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i els alcaldes de Cardona, Ferran Estruch, i de Barcelona, Xavier Trias.

2  

Imatges

Acte Fundació SHE

Acte Fundació SHE 570

Visita Ajuntament

Visita Ajuntament 422