• El titular de Justícia ha participat avui en la inauguració de la tercera edició del Programa d’innovació i lideratge per a la gestió pública, que imparteix l’IESE, dirigit a alts càrrecs de l’Administració
  • Gordó ha remarcat que s’ha de passar de l'estat del benestar a la societat del benestar fent actuar conjuntament les administracions, les persones, les famílies, el tercer sector i les empreses, per mantenir les prestacions socials, actualitzar-les i crear-ne de noves

 

El conseller de Justícia, Germà Gordó, ha afirmat avui en la inauguració de la tercera edició del Programa d’innovació i lideratge per a la gestió pública de l’IESE, que “el cim és la nació, les persones, les famílies, les entitats, les empreses. I és a partir de la nació que s'ha de construir la societat del benestar”. En aquest sentit, Gordó ha afegit que “la nació és el que ens ha permès arribar fins on som ara. I tot el que tirem endavant de forma cooperativa serà per al conjunt de la nació”.

 
Germà Gordó ha remarcat que “hem de passar de l'estat del benestar a la societat del benestar fent actuar les administracions, les persones, les famílies, el tercer sector i les empreses conjuntament, per mantenir les prestacions socials, actualitzar-les i crear-ne de noves. I ho hem de fer donant-nos la mà, de forma cooperativa, les administracions i la societat civil organitzada.”
 
Així mateix, el titular de Justícia s’ha mostrat convençut que “tenim molts reptes diferents dels que se'ns plantejaven fa deu anys i, a més, ara tenim una societat molt més exigent”.
 
En la clausura de la seva intervenció, Gordó ha afirmat que “hem d’impulsar menys normativa i fer més eficient la que s'aprovi. A més, hem de fer un canvi cultural, ja que no és suficient que siguem més eficaços i més eficients".