• El cap de l’Executiu ha dit que la reunió amb les forces polítiques favorables a la consulta del 9-N “ha anat bé”
  •  Artur Mas ha denunciat que l’Estat “està actuant amb gran hostilitat i tota mena d’impediments perquè el poble de Catalunya no pugui votar”
El president Mas compareixent amb les forces polítiques favorables al dret a decidir
El president Mas compareixent amb les forces polítiques favorables al dret a decidir
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat aquesta nit, després de reunir-se amb les forces polítiques favorables a la consulta del 9 de novembre, que la trobada “ha anat bé” i ha explicat, “amb una alegria especial i una confiança gran”,  que això significa que “anem endavant, que anirem endavant, i, a més a més, ho farem junts”. “Aquesta és una gran part de la nostra força”, ha reblat.
 
El cap de l’Executiu ha assenyalat que el consens polític no és l’única força, perquè “hi ha altres forces al país que ajuden a anar endavant i a continuar aquest procés que vol culminar el dia 9 de novembre amb una votació”. El president ha remarcat, però, que “tenim al davant un Estat que està actuant amb gran hostilitat i amb tota mena d’impediments perquè el poble de Catalunya no pugui participar i no pugui votar”. Per això, el president ha insistit en la importància del consens polític davant “les dificultats objectives que tot el poble de Catalunya intueix que tenim al davant”.
 
En una compareixença informativa conjunta amb els grups parlamentaris favorables al dret a decidir, Artur Mas ha assegurat que la reunió, que ha durat set hores, “ha estat molt intensa, de molta feina, de moltes hores i ben empleades” i ha afegit que aquest treball “era en aquest moment molt necessari i gairebé imprescindible”.
 
A més dels representants polítics de CiU, Jordi Turull i Ramon Espadaler; ERC, Oriol Junqueras i Marta Rovira; ICV-EUiA, Joan Herrera i Joan Miquel Mena, i la CUP, David Fernández i Joaquim Arrufat, a la reunió també hi han assistit la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i el conseller de la Presidència, Francesc Homs.

2  

Imatges

Compareixença del presiden amb les forces polítiques favorables al dret a decidir (1)

Compareixença del presiden amb les forces polítiques favorables al dret a decidir (1) 784

Compareixença del president amb les forces polítiques favorables al dret a decidir (2)

Compareixença del president amb les forces polítiques favorables al dret a decidir (2) 714