• La competició, que s’ha presentat avui al Palau de la Generalitat, constarà d’un partit únic entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol i se celebrarà el 29 d’octubre a l’estadi Montilivi, a Girona
El president Mas ha presidit la presentació de la Supercopa de Catalunya
El president Mas ha presidit la presentació de la Supercopa de Catalunya
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha encapçalat aquesta tarda al Palau de la Generalitat la presentació oficial de la Supercopa de Catalunya, que se celebrarà el proper 29 d’octubre.
 
El cap de l’Executiu ha destacat que la competició “és una aposta per l’esport català en el seu conjunt” i demostra un clar “sentit de país”, i, en aquest moment, ha destacat, “també és un bon missatge que feu arribar a través del futbol i de l’esport al conjunt de la ciutadania de Catalunya”.
 
Durant el seu parlament institucional, el president també ha subratllat que, amb la celebració de la Supercopa, “s’està ajudant a la base dels clubs més modestos”, que són “aquells que fan la feina més anònima, però la més imprescindible”. “I, de tant en tant, és molt important que els missatges que transmetem al conjunt de la població posin en relleu aquesta feina tan anònima, com modesta i imprescindible, de tots aquests clubs que, amb esforç, voluntat i treball diari, estan formant els esportistes”, ha destacat.
 
L’acte de presentació s’ha celebrat al Saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat, i també ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies; els presidents del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, de l’Espanyol, Joan Collet, i del FC Girona, Francesc Rebled; el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i el president de la UFEC, Gerard Esteva.
 
El president de la Generalitat ha volgut agrair especialment al Barça i a l’Espanyol la seva implicació en la competició i ha celebrat que estiguin “tant d’acord” en aquest esdeveniment. “És molt bo que al nostre país es donin signes positius d’entitats rivals, com és el camp de l’esport, que es posen d’acord i totes dues juntes volen oferir un bon espectacle i, sobretot, un bon foment de l’esport i del futbol a casa nostra”, ha insistit.
 
També ha volgut felicitar i reconèixer el “paper clau” de la FCF perquè aquesta competició sigui possible, i ha afegit que “és un gran èxit que tots els amants de l’esport en general, i del futbol en particular, us hem d’agrair de manera especial”.
 
Per últim, el president ha volgut “animar la gent” que assisteixi massivament al partit que enfrontarà els primers equips del FC Barcelona i el RCD Espanyol el proper dia 29 d’octubre, a les 21.30 hores, a l’estadi municipal Montilivi, a Girona, perquè “sigui un gran èxit esportiu, de participació i amb un molt bon resultat”.

2  

Imatges

Fotografia de grup

Fotografia de grup 1383

Fotografia de grup al Pati dels Tarongers

Fotografia de grup al Pati dels Tarongers 1729