• El president  diu que “amb majoria social i de les institucions i amb consens polític la fortalesa és molt gran i la voluntat es pot complir”
  • El cap de l’Executiu ha inaugurat a Begues el nou Centre Cívic El Roure
El president durant la visita inaugural al nou Centre Cívic
El president durant la visita al Centre Cívic

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat avui que “l’esperit de construcció ha de marcar la voluntat del país de cara al futur” i ha fet una crida a anar endavant amb “esperit d’arrels profundes, fortalesa i resistència”.

Des de Begues, on ha inaugurat el nou Centre Cívic el Roure, s’ha mostrat convençut que “necessitem voluntat ferma per saber cap on volem anar, quin rumb volem portar i per què hi volem anar” i ha afirmat que “el país necessita resistir si té bones arrels i necessita construir si té bona voluntat”.

Durant la seva intervenció, Artur Mas ha fet una crida a “anar endavant malgrat les dificultats” i s’ha mostrat convençut que “si gairebé totes les institucions del nostre país estan al costat, si la gent ho vol i ho vol de manera molt majoritària i, a més a més hi ha consens polític, la fortalesa és molt gran i la voluntat es pot complir”.

 El cap de l’Executiu ha aprofitat per reclamar “un consens polític fort i ben cohesionat” i, tot i que ha admès que “no és fàcil, ja ho sabem i, fins i tot, ho veiem”, ha afirmat que “fins i tot les coses difícils poden acabar bé”.
 
El nou equipament inaugurat pel president acollirà les activitats culturals i associatives, a més d’espais com el nou Punt Jove o un Espai per a la Gent Gran. A més, també disposa del nou teatre Goula, que amb una capacitat per a 350 persones està equipat per acollir-hi obres de format mitjà i projeccions de cinema. D’altra banda, al mateix complex hi funciona des del mes de juliol passat la biblioteca La Ginesta. Així, el nou centre pretén convertir-se en el nou espai sociocultural de referència del municipi.
 
Pel president, el nou complex inaugurat és “un centre de trobada, civisme, de diàleg, d’entesa, d’irradiació de cultura i un centre d’actituds positives”, valors que considera que són necessaris que “impregnin el nostre país”.
 
El cap de l’Executiu, que s’ha mostrat convençut que “quan es té ambició, les coses grans poden sortir bé”, ha visitat les noves instal·lacions, acompanyat de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i de l’alcaldessa del municipi, Mercè Esteve. Prèviament, el president ha fet una breu visita a l’Ajuntament de Begues per signar el Llibre d’Honor. El delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea, també hi ha estat present.
 

1  

Imatges

El president durant la visita al nou Centre Cívic

El president durant la visita al nou Centre Cívic 2180