• El termini per a ser voluntari a un dels 19 punts de participació internacional finalitzarà dimecres vinent
El Govern de Catalunya ha habilitat dos nous punts internacionals de participació per al procés participatiu del 9 de novembre, situats a Perpinyà i Andorra la Vella. Aquests dos nous espais s’afegeixen als 17 ja anunciats, de manera que la xifra definitiva queda fixada en 19 punts de participació internacionals.
 
L'habilitació d'aquests dos nous punts de participació respon a l'alta presència de catalans amb dret a participar en ambdues zones (més de 40.000 persones) i pel fet que la proximitat d’aquests dos llocs permet una tramesa àgil dels materials necessaris per a la constitució dels nous espais de participació. A menys de 15 dies del 9N no serà possible habilitar nous punts de participació internacional.
 
Les persones que vulguin actuar com a voluntàries en algun dels 19 punts de participació internacional tindran temps de registrar-se fins dimecres vinent a les 12.00 hores (hora local de cada lloc) i ho poden fer mitjançant un formulari disponible al web de la Secretaria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea: afersexteriors.gencat.cat
 
Les adreces dels dos nous espais de participació, que igualment es poden trobar al web d’Afers Exteriors, són:
 
Perpinyà

Casa de Perpinyà
Carrer de la Fusteria, 1 (antic Palau Siré)
F-66000 Perpinyà
 
Andorra

Avinguda Príncep Benlloch, 25, baixos
Andorra la Vella