• El nou òrgan consultiu, de participació de la societat civil i d'assessorament del Govern en matèria cultural està integrat per una cinquantena de membres del món econòmic, social i associatiu
El president Mas ha encapçalat la reunió constitutiva del Consell Social de la Cultura
El president Mas ha encapçalat la reunió constitutiva del Consell Social de la Cultura
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha presidit aquesta tarda la reunió constitutiva del Consell Social de la Cultura, el nou òrgan consultiu, de participació de la societat civil i d'assessorament del Govern en matèria cultural. A la reunió han assistit també els consellers de Cultura, Ferran Mascarell, i d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.
 
El Consell Social de la Cultura estarà integrat per una cinquantena de membres del món econòmic, social i associatiu. Seguint la tònica d'altres consells ja existents, com el Consell Escolar de Catalunya o el Consell Social de la Llengua, l'organisme treballarà perquè els diferents sectors socials i econòmics participin més intensament en l'anàlisi i el desplegament de la vida cultural i farà el seguiment del sector i de les polítiques púgliques que el Govern impulsi en aquesta matèria.
 
S'adjunta dossier de premsa.

1  

Imatges

Reunió

Reunió 657

1  

Fitxers adjunts

Dossier de premsa

Dossier de premsa
PDF | 619