• En el marc del projecte CATEMPRÈN, s’ha organitzat un concurs per donar a conèixer les iniciatives emprenedores que tenen com a producte o servei la llengua i/o la cultura catalana
  • L’empresa Xíndria.cat, de Cassà de la Selva, ha estat la guardonada
El Departament de Cultura i PIMEC reconeixen els projectes empresarials que donen valor a l’ús del català mitjançant el  concurs CATEMPRÈN. L’objectiu del certamen és valorar i donar a conèixer iniciatives empresarials que tenen el doble vessant d’emprenedoria i llengua catalana.
 
L’empresa Xíndria.cat ha estat la guardonada en aquesta darrera edició del concurs CATEMPRÈN en la qual s’hi havien presentat 12 candidatures. El jurat ha valorat que el projecte d’aquesta empresa de Cassà de la Selva ha estat el què més s’ajusta als criteris d’originalitat, creativitat i viabilitat.
 
Xíndria.cat és un projecte creatiu, de frases enginyoses,  originals, col·locades en objectes quotidians que tenen una bona acceptació en el mercat del marxandatge. Per tant, el servei que ofereix l’empresa Xíndria.cat permet fomentar l’ús de la llengua i, a més, pot incidir favorablement en diverses franges d’edat, inclosa la juvenil.
 
L’empresa guanyadora ha recollit una tauleta digital com a premi i gaudirà de mig any d’assessorament empresarial per enfocar millor el seu negoci. A més, participaran com a ponents d’una trobada PIMEC i podran fer difusió del seu producte a través dels mitjans propis de la patronal.
 
El concurs CATEMPRÈN s’emmarca en l’acord de col·laboració entre el Departament de Cultura de la Generalitat i PIMEC per tal d’establir un marc de comunicació i de col·laboració entre ambdues institucions per al foment de la llengua catalana en el sector empresarial, així com en les activitats i serveis de la patronal a Catalunya.
 

1  

Fitxers adjunts

Lliurament del guardó CATEMPRÈN

Lliurament del guardó CATEMPRÈN
JPG | 98