• Francesc Homs ha inaugurat aquest vespre la nova ampliació de l’ajuntament de Sarral i les instal·lacions del gimnàs del Centre Cívic de Prades
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha visitat aquesta tarda Sarral, a la Conca de Barberà, i Prades, al Baix Camp, per inaugurar la remodelació i ampliació de l’ajuntament i el gimnàs del Centre Cívic, respectivament. Homs ha arribat a Sarral on ha estat rebut per l’alcalde del municipi, Josep Amill i altres autoritats del consistori. El conseller ha procedit a obrir amb clau juntament amb l’alcalde el remodelat i ampliat ajuntament. En el seu parlament, Homs ha subratllat la capacitat de tirar endavant obres noves en “temps difícils”. El conseller ha assegurat que l’acte d’inauguració d’avui mostra “la capacitat d’esforç i de tirar endavant i de fer front a les adversitats” i de subratllar “que hi som”.
 
Després, el conseller Homs ha visitat el municipi de Prades on ha estat rebut per l’alcaldessa, Lídia Bargas i altres membres del consistori. A continuació, Francesc Homs s’ha traslladat fins al gimnàs del Centre Cívic per visitar-ne les instal·lacions i saludar als presidents de les Entitats i Associacions de Prades.
 
Abans de la descoberta de la placa que ha donat per inaugurat el gimnàs del Centre Cívic, Homs ha assegurat que un acte com aquest té “tot el sentit de reconeixement col·lectiu, davant el dia a dia que ja és prou complicat i d’una época plena de dificultats”.
 
El conseller de la Presidència ha afirmat que “encara que sigui d’una manera purament simbòlica” l’acte com el d’avui “serveix per fer mirada cap el què som i el que vivim i ens permet tenir  esperança de cara els temps que vénen, després d’uns anys on hem picat molta pedra i hem tingut desenganys”. Per Homs, “aquests esforços acaben tenint una certa perspectiva del temps que som, una certa perspectiva de primavera”. Per cloure el seu parlament, el conseller ha assegurat que el municipi de Prades està “preparat per la cursa del país en la qual encara queden etapes reines on hi ha obstacles però val la pena el resultat”.