• Ambdós dirigents han mantingut una trobada al Palau de la Generalitat, prèvia a la final de Copa entre l’Athletic Club de Bilbao i el FC Barcelona
El president Mas i el lehendakari Urkullu, aquesta tarda al Palau de la Generalitat (Foto: Jordi Bedmar)
El president Mas i el lehendakari Urkullu, aquesta tarda al Palau de la Generalitat (Foto: Jordi Bedmar)
El president de la Generalitat, Artur Mas, i el lehendakari, Iñigo Urkullu, han mantingut avui una trobada de gairebé una hora de durada al Palau de la Generalitat, prèvia al partit que disputaran l’Athletic Club de Bilbao i el Futbol Club Barcelona.
 
En aquesta reunió de treball ambdós mandataris han analitzat els resultats electorals del passat 24 de maig. Resultats que a parer del lehendakari i del president han generat un panorama polític més plural i que requerirà d’acords entre diferents forces per dotar d’estabilitat les institucions. Tot i que la història i la situació d’Euskadi i Catalunya siguin diferents, Urkullu i Mas han coincidit que ambdós països tenen arrelada la cultura de l’acord com a base de l’acció política.
 
En el decurs de la reunió, el lehendakari i el president també han parlat sobre la situació política de l’Estat i han compartit la necessitat de seguir estrenyent les relacions entre tots dos governs.
 
Després de la trobada, ambdós dirigents s’han adreçat al Camp Nou, on tindrà lloc la final de la Copa, que presenciaran milers d’aficionats del FC Barcelona i de l’Athletic Club de Bilbao.

1  

Imatges

Reunió

Reunió 822

1  

Fitxers adjunts

Salutació

Salutació
JPG | 738