La vicepresidenta Munté a l'entrevista
La vicepresidenta i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha qualificat “d’al·lucinant que les mateixes persones que afirmen des de fa setmanes que el president Mas no dóna explicacions, ara critiquin la seva voluntat de donar-les al Parlament de Catalunya fent ús de la seva condició de president del Govern”. Neus Munté ha fet aquestes declaracions durant una entrevista avui a la tarda al programa El Balcó de la Cadena Ser.
 
La vicepresidenta ha afirmat que “comparèixer a la Cambra Catalana se’n diu explicar-se, donar la cara”. Neus Munté també s’ha referit a les darreres declaracions del popular Xavier Albiol i li ha recordat que no pot assistir a la compareixença perquè no és diputat del Parlament. La vicepresidenta ha qualificat de “sorprenent que Albiol digui a altres forces polítiques allò que han de fer”.
 
La vicepresidenta ha dit que “el procés depèn de la voluntat del poble de Catalunya, per això hem demanat sempre poder votar. El dia 27 de setembre el poble de Catalunya expressarà aquesta voluntat i aquest procés arribarà tan enllà com el poble de Catalunya vulgui”“Les dificultats han estat sempre perquè aquesta voluntat es pogués expressar”, ha lamentat Munté.
 
Durant l’entrevista, Neus Munté també ha afirmat que “res fa pensar que una Catalunya independent quedi fora d’Europa”. “Europa és un club d’estats on s’han de fer les coses ben fetes per poder-hi estar i aquesta es la tradició i la voluntat de Catalunya”, ha dit la vicepresidenta. “Fins ara no hi hagut cap precedent de què ningú n’hagi quedat fora i el Govern està treballant per enfortir el paper de Catalunya dins Europa”, ha declarat Neus Munté.
 
En un altre ordre de coses, la vicepresidenta i consellera de Benestar Social i Família ha afirmat que “el tema de la violència masclista i la lluita contra aquesta xacra és una prioritat d’aquest Govern”. En aquest sentit, Munté ha dit que “el president Mas compareixerà la setmana que ve al Parlament i ningú més important que ell per respondre sobre aquest tema”. “Al Congrés dels Diputats avui s’ha rebutjat la compareixença del ministre Alonso per parlar d’aquest mateix tema i ningú respondrà per aquesta qüestió, en canvi, a Catalunya ho farà el propi president del Govern”, ha dit la vicepresidenta i titular del Departament de Benestar Social i Família.

1  

Imatges

La vicepresidenta Munté durant l'entrevista a la Cadena SER

La vicepresidenta Munté durant l'entrevista a la Cadena SER 1631