•    El conseller ha explicat que des del Govern català “defensarem el nostre model comercial perquè està generant ocupació, recuperació econòmica i incentiva el consum”.

•    Felip Puig ha fet aquestes declaracions durant la inauguració del Saló Expohogar Tardor que se celebra del 19 al 22 de setembre a Fira de Barcelona.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assegurat aquest dissabte que el Govern català defensarà el model comercial català “fins al final a través dels mitjans jurídics i judicials“ davant el recurs d’inconstitucionalitat presentat per l’Estat espanyol. Puig ha explicat que el Govern hi treballa des que “vam tenir notícia que el Govern central havia pres aquesta decisió”. Puig s’ha mostrat convençut que el català, “és un bon model que està generant ocupació, recuperació econòmica i està incentivant més el consum que no pas altres models que implanten la liberalització del comerç”.

Felip Puig ha dit que el model català “busca equilibris tant en els horaris com en la implantació de grans superfícies al costat del comerç urbà” davant el model de l’Estat que “és el de la liberalització total”. “L’Estat ataca el nostre model”, ha explicat, i se situa “del costat dels grans operadors, de les grans empreses i en contra de les petites i mitjanes empreses, de l’empresa familiar, dels comerços i de les botigues de Catalunya”.

El conseller d’Empresa i Ocupació ha fet aquestes declaracions durant la inauguració de la 54a edició del Saló Expohogar que se celebra del 19 al 22 de setembre a Fira de Barcelona. Sobre el Saló, Puig ha explicat que el sector de la decoració de la llar “ha hagut d’assumir una davallada del consum important” com a conseqüència de la crisi immobiliària però que els indicadors mostren que “des de fa un any i mig o dos està recuperant-se”.

El Saló presenta les últimes novetats en decoració de la llar, regal, bijuteria, complements de moda i interiorisme. Puig ha assegurat que “aquesta nova edició d‘Expohogar Tardor amb mes expositors, pavellons més grans i la incorporació d’un nou sector, el de la joieria i rellotgeria, és un símptoma de recuperació econòmica, de la confiança dels empresaris, dels comerciants i al mateix temps del consumidor”. Puig s’ha mostrat esperançat que aquest Saló que “se celebra dos cops l’any des dels anys 80, sigui cada vegada més un termòmetre de la recuperació econòmica i de què Catalunya avança sòlidament”.
 
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través del Saps Com?!:
A Twiter:  @sapscom
Al canal de Youtube: SapsCom
 


1  

Fitxers adjunts

Felip Puig inaugura el saló Expohogar Tardor 2015

Felip Puig inaugura el saló Expohogar Tardor 2015
JPG | 373