• Meritxell Borràs ha presidit la col·locació de la primera pedra del futur Espai cultural d’Alella, al Maresme
  • Les obres han rebut una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis 2008-2012 de la Generalitat per un import de 716.828 euros
Meritxell Borràs presideix la col·locació de la primera pedra del futur Espai cultural d'Alella
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha presidit aquest migdia la col·locació de la primera pedra del futur Espai Cultural d’Alella, al Maresme. Borràs ha recordat que el centre “és un equipament necessari i llargament reivindicat” i ha aplaudit que la col·laboració entre la Generalitat, l’Ajuntament i l’entitat Casal d’Alella “hagi permès tirar endavant aquest projecte que s’ha de convertir en el principal punt de trobada dels veïns, i futur motor de l’activitat cultural i associativa del municipi”. En aquest sentit, la consellera de Governació ha considerat aquest equipament com “la prova que amb la suma d’esforços entre administracions i entitats s’assoleixen grans fites en benefici dels ciutadans”.  
 
En l’acte hi han intervingut l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, així com el president del Casal, Alberto Garcia, a més dels membres de la junta de l’entitat i socis fundadors del centre, que va néixer ara fa més de quaranta anys. A la col·locació de la primera pedra també hi han assistit el secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals, Joaquim Ferrer, i la delegada del Govern a Barcelona, Núria Colomé.
 
El nou espai cultural d’Alella tindrà una superfície de més de 2.000 metres quadrats i comptarà amb una sala polivalent amb grades retràctils i un espai escènic, a més de diverses sales destinades a activitats culturals com l’escola de dansa o la sala de música. També es destinarà un espai per a ús social del Casal d’Alella. Part del finançament del projecte està inclòs en el Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) que el departament de Governació destina als municipis. En aquest cas, el projecte ha rebut una subvenció de 716.828,24 euros del PUOSC del període 2008-2012.  

3  

Imatges

Acte col·locació de la primera pedra del futur Espai cultural d'Alella

Acte col·locació de la primera pedra del futur Espai cultural d'Alella 1549

Meritxell Borràs presideix la col·locació de la primera pedra del futur Espai cultural d'Alella

Meritxell Borràs presideix la col·locació de la primera pedra del futur Espai cultural d'Alella 1417

Meritxell Borràs als terrenys on s'aixecarà el futur Espai Cultural d'Alella

Meritxell Borràs als terrenys on s'aixecarà el futur Espai Cultural d'Alella 1793