Revistes en català
Des d’aquest mes gener, les principals revistes que es publiquen en català es poden consultar en préstec electrònic gratuït a la plataforma eBiblio Catalunya (catalunya.ebiblio.cat). Aquest servei, gestionat pel  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. S’hi pot accedir a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents, amb aplicacions per Android i iOS.  
 
Des d’ara, l’usuari amb carnet de biblioteca té accés a 27 revistes, a banda dels més 2.000 llibres electrònics que s’ofereixen actualment. La plataforma ha incorporat una categoria de “Revistes en català” i permet fer una cerca per capçalera o per qualsevol paraula clau vinculada a la revista. Cada usuari pot descarregar-se gratuïtament els títols de les revistes i disposa de 30 dies per llegir-los.
 
Actualment, participen en el projecte les revistes següents: 440 Clàssica, Agrocultura, Alberes, Bonart, Cadí – Pedraforca, Canvi de Mentalitat, Catalunya Cristiana, Cuina, Descobrir, El Temps, Enderrock, Estris, Experiències, Garrotxes, Gavarres, Girones, Guix, Guix d’Infantil, L’Avenç, Món Empresarial, Sàpiens, Serra d’Or, Súpers, Time Out Barcelona, Vèrtex, Viure en família i Zirkòlika. Aquesta oferta de revistes s’anirà ampliant progressivament.
 
Aquest nou servei ha estat possible gràcies a l’acord entre el Servei de Biblioteques de la Generalitat i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), a la qual pertanyen aquestes capçaleres. L’APPEC també gestiona el portal www.iquiosc.cat, on també es poden llegir totes les revistes i premsa en català. L’acord amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat també permet als usuaris continuar gaudint de les revistes en paper de les onze revistes més llegides, com són: Cavall Fort, Cuina, Descobrir, El Tatano, El Temps, Enderrock, L’Avenç, Sàpiens, Serra d’Or, Súpers i 440 Clàssica.