El president Carles Puigdemont ha rebut Miquel Iceta
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut aquesta tarda president del grup parlamentari del PSC, Miquel Iceta, en el marc de la seva primera ronda de contactes polítics. En paraules de la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha estat una trobada “molt cordial i positiva” on “s’ha posat sobre la taula que hi ha voluntat de diàleg i de cercar formules de treball en tot allò que té a veure amb el progrés i el benestar de les persones”.
 
Durant la seva intervenció després de la trobada la portaveu ha enumerat els  àmbits on s’ha detectat voluntat de treballar plegats com la llei de la FP, la del canvi climàtic, així com totes les mesures relacionades amb el pla de xoc social, especialment en aspectes com l’educació, les polítiques de renda, la lluita contra el frau fiscal,  la pobresa energètica o  la lluita contra l’atur. En paraules de la portaveu, “hi ha clima de confiança per avançar plegats”.
 
La consellera de la Presidència ha explicat que “el president ha manifestat la voluntat de tenir pressupostos” i de trobar “els màxims consensos possibles per aprovar-los”.
 
El president de la Generalitat va obrir la seva ronda de contactes polítics rebent la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. Ahir va ser el torn de la Cap de l’Oposició, Inès Arrimadas i avui s’ha reunit amb Miquel Iceta. El proper dilluns es reunirà amb el cap del grup parlamentari de Catalunya Sí Que Es Pot,  Lluís Rabell.  

1  

Fitxers adjunts

El president Carles Puigdemont ha rebut el president del grup parlamentari del PSC, Miquel Iceta

El president Carles Puigdemont ha rebut el president del grup parlamentari del PSC, Miquel Iceta
JPG | 1108