• Raül Romeva ha rebut aquest matí els joves que participen al programa de beques Canigó
Romeva beques Canigó
 
El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, acompanyat del director general d’Afers Multilaterals i Europeus, Manel Manonelles, s’han reunit aquest matí amb un grup de joves que participen al programa de beques Canigó. Aquest programa pretén fomentar la realització de pràctiques d’estudi o treball en organitzacions internacionals públiques de caràcter intergovernamental i multilateral. En el marc de la trobada, Romeva ha destacat que “les beques Canigó són un clar exemple de la tasca del Govern per fomentar la presència de catalans i catalanes en organitzacions internacionals”.
 
El Govern ha atorgat vuit ajuts per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals. Enguany, la Convocatòria 2015 ha rebut fins a 56 sol·licituds i la Comissió de selecció ha escollit vuit candidats que rebran una beca per realitzar la seva estada professional a l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO), l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO), Nacions Unides (ONU) i ONU-Dones i l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE).

La Generalitat de Catalunya impulsa anualment el programa de Beques Canigó. Aquestes beques pretenen fomentar la realització de pràctiques d’estudi o treball en organitzacions internacionals públiques de caràcter intergovernamental i multilaterals. La dotació econòmica és una contribució per fer front a les despeses derivades de la realització de les pràctiques d’estudi o treball d’una durada d’entre tres i nou mesos.
 
Amb la concessió de les Beques Canigó, la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea fomenta un millor coneixement pràctic sobre les polítiques i activitats en el marc de les relacions internacionals alhora que referma el seu compromís amb els principis del sistema multilateral i, particularment, de les Nacions Unides.

2  

Imatges

Beques Canigó

Beques Canigó 4161

Beques Canigó 2

Beques Canigó 2 4857