La  consellera de Treball, Afers Socials i Famílies ha visitat aquest dijous el Saló de Formació, Ocupació i Empresa a Palafrugell, on el SOC hi té un estand
Visita a l'estand del SOC
La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies ha visitat aquesta tarda l’estand que el Servei d’Ocupació de Catalunya té al IV Saló de Formació, Ocupació i Empresa que se celebra a Palafrugell. En el decurs de la seva visita al Baix Empordà, la consellera també s’ha reunit amb les directores de les Oficines de Treball de la Bisbal i Palamós. Bassa els ha traslladat la voluntat de diàleg i consens per a treballar conjuntament en la reorganització el SOC. “Des del Departament, volem treballar per reorganitzar-lo, juntament amb els directors, els treballadors i els tècnics, per tal d’atendre millor els usuaris”. Per aquest motiu, ha dit la consellera, “volem visitar in situ les oficines del territori, volem conèixer les inquietuds i les mancances que hi ha per fer-hi front amb el consens de tothom qui hi està implicat”. Des del Departament, ha afegit Bassa, “prendrem les decisions segons el conjunt de tota l’oficina i tenint en compte les dimensió territorial”.
 
La reorganització del SOC i de les oficines de treball, ha conclòs Bassa, “serà amb la visió conjunta de tots els treballadors i directors del SOC i de tota la ciutadania, en aquests moments aturada, que són els principals agents i els principals implicats en el SOC per poder fer la redistribució”.
 
En el decurs d’aquesta visita al Baix Empordà, la consellera també ha visitat l’Associació Tecnofan, a Palamós, una associació sense ànim de lucre, dirigida a tots aquells amants de les noves tecnologies, dels ordinadors, els telèfons mòbils, Internet i els videojocs.

1  

Fitxers adjunts

La consellera Dolors Bassa al centre amb l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, durant la visita a l'estand del SOC

La consellera Dolors Bassa al centre amb l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, durant la visita a l'estand del SOC
JPG | 4140