• El cap de l’Executiu destaca que Cruyff “va portar a Catalunya el futbol guanyador i bell que encara avui perdura en el Barça”
El president Puigdemont, acompanyat del presidrnt del FC Barcelona, a l'espai de condolences en memòria de Johan Cruyff
El president Puigdemont, acompanyat del president del FC Barcelona, a l'espai de condolences en memòria de Johan Cruyff (Autor: Jordi Bedmar)
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, es mostra “commogut i trist” per la inesperada notícia de la mort, avui, de l’exjugador i entrenador Johan Cruyff, i vol expressar el seu “més sentit condol” a la família i amics.
 
El cap de l’Executiu lamenta la pèrdua d’un “referent en el món del futbol mundial” que “va portar a Catalunya el futbol guanyador i bell que encara avui perdura al Barça”, un club on tants èxits ha acumulat.
 
“A més de ser al camp un jugador excepcional, que l’ha convertit en un símbol a nivell esportiu, va donar el millor de sí mateix com a entrenador d’un Dream Team que va fer somniar a tota una societat i que li ha valgut el reconeixement de tothom”, remarca Puigdemont. “Pels seus èxits esportius, però també per la seva personalitat, és un home que deixa una gran petjada”, destaca.
 
El president també vol “agrair la seva feina al capdavant de la Selecció Catalana de futbol” i el “compromís” que ha mostrat amb un país “que l’ha acollit amb tota l’estima i que el recordarà per sempre”.

Carles Puigdemont s'ha desplaçat al Camp Nou, on el FC Barcelona ha habilitat un espai de condolences en memòria de Johan Cruyff. Acompanyat del president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu, el cap de l'Executiu ha signat el llibre en record de l'exjugador.
 

1  

Imatges

Visita a l'espai de condolences del Camp Nou

Visita a l'espai de condolences del Camp Nou 2052