• La fira tindrà lloc del 4 al 7 d’abril
  • La iniciativa s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització del sector editorial i de la il·lustració.
Un total de 54 entitats catalanes –9 editorials, 2 associacions, 41 il·lustradors i 2 institucions–  especialitzades en llibres infantils exposaran a la ‘Bologna Children’s Book Fair’ mitjançant l’estand que el Departament de Cultura posa a la seva disposició. Organitzat conjuntament per l’Àrea de mercats i del Llibre de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’estand dóna una imatge conjunta del sector i ofereix als professionals un espai de negoci on desenvolupar les seves activitats a la fira amb les màximes facilitats.
 
La fira tindrà lloc del 4 al 7 d’abril a la ciutat italiana de Bolonya. Amb més de 50 anys de trajectòria, la fira de Bolonya és la major projecció internacional del sector del llibre infantil; el lloc on els professionals poden comprar i vendre drets i també descobrir nous talents.
 
La participació d’editorials, il·lustradors i agents literaris catalans en aquesta fira s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització dels editors i il·lustradors en aquest àmbit. Amb aquest objectiu, el Departament de Cultura assisteix regularment a les grans cites professionals del sector del llibre, en particular a la Fira de Fira del Llibre de Frankfurt i la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara.
 
Les entitats assistents a l’estand català (Hall 29 / Estand D-22) a la ‘Bologna Children’s Book Fair 2016’ són:
 
Editorials:
 
Associacions:
 
Il·lustradors:
 
Institucions:
 
 
Més informació:  www.creativecatalonia.cat
Catàleg de professionals catalans assistents a la Bologna Children’s Book Fair 2016: http://ow.ly/ZQj5w