Les autoritats i els actors del Super3 davant del pastís d'aniversari. Autor: Jordi Bedmar
Les autoritats i els actors del Super3 davant del pastís d'aniversari. Autor: Jordi Bedmar
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha inaugurat aquesta tarda al Palau Robert de Barcelona l’exposició amb motiu dels 25 anys del Club Super3. Després de visitar la mostra, que recull la història del programa, el president ha assegurat que “el Super3 és un projecte de país que ens ha ajudat a canviar Catalunya” i que, entre d’altres coses, “ha estat i és una escola de valors a través de la qual les famílies hem tingut arguments per abordar amb més facilitat temes complexos amb els nostres fills com són les pors, l’amistat, la diversitat o el fet d’acceptar-se com són”.
 
Per aquest motiu, el cap de l’Executiu ha reivindicat que “el nostre país pot presentar una gran musculatura educativa, que és la que ens permet arribar lluny i ser nació”, perquè l’educació no només es fa a l’escola, sinó també a l’espai públic o als mitjans de comunicació. “I avui, entre d’altres coses, això és possible gràcies al Super3”, ha conclòs, ja que “és una eina que ajuda a fer ciutadania, i educar en ciutadania és essencial per a tenir futur”.
 
Puigdemont ha remarcat que “aquesta exposició és un homenatge a un monument de país, a un temple de civisme” sense el qual no s’explicarien fenòmens tan nostres com la solidaritat que es mostra cada any a la Marató de TV3.
Tots som súpers! L’exposició dels 25 anys de Super3 és el títol de la mostra que es pot visitar del 17 de març al 14 de setembre al Palau Robert, coincidint amb el quart de segle d’aquest fenomen social. Proposa un recorregut per la trajectòria d’un servei públic com el Super3 i vol explicar les claus de l'èxit, de l'acceptació i de la vigència del programa, a més d’agrair la confiança dipositada pels pares i l'afecte rebut dels nens i nenes durant tots aquests anys.
 
L’exposició està organitzada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i per la Generalitat de Catalunya, i fins avui ja l’han visitada 40.000 persones.
 

1  

Imatges

Celebració dels 25 anys del Super3

Celebració dels 25 anys del Super3 4463