• La consellera de la Presidència ha participat en la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física que s’ha fet avui a Sant Cugat del Vallès
La consellera Munté durant el seu parlament a Sant Cugat del Vallès
La consellera Munté durant el seu parlament a Sant Cugat del Vallès, en el marc de la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha afirmat avui a Sant Cugat del Vallès, que “la seva apel·lació al diàleg no té cap credibilitat” en referència a les declaracions que va fer ahir el president espanyol en funcions, Mariano Rajoy, sobre la seva disponibilitat a dialogar amb el Govern català. Aquestes declaracions, fetes a la convenció del Partit Popular celebrada aquest dissabte a Barcelona, “no representen cap novetat ni cap idea nova”.
 
En aquest sentit, Munté ha constatat el Govern espanyol “no articula cap tipus de resposta pels problemes de la ciutadania, com recentment ho ha fet amb la pobresa energètica”. En definitiva, ha dit, no demostra “cap sensibilitat cap a les demandes legitimes dels territoris, com és el cas de Catalunya”.
 
La consellera de la Presidència ha fet aquestes declaracions en el decurs de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat física que ha tingut lloc a Sant Cugat del Vallès. En el seu parlament, Munté ha destacat que des del Govern, el departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport, “estem fermament compromesos amb la pràctica esportiva i seguim les indicacions de l’Organització Mundial de la Salut per conscienciar la ciutadania de la importància de la practica diària de l’activitat física”. “Practicar esport es importantíssim per la salut física, però també per l’emocional, pel treball en grup, pel rendiment acadèmic, per l’autoestima i per les relacions humanes”, ha afegit la consellera.
 
Després del seu parlament, la consellera ha participat en una caminada esportiva acompanyada pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; autoritats municipals i presidents d’agrupacions esportives.

3  

Imatges

Foto de la consellera Munté durant el seu parlament a Sant Cugat del Vallès

Foto de la consellera Munté durant el seu parlament a Sant Cugat del Vallès 273

Foto de grup durant la caminada

Foto de grup durant la caminada 296

Foto de família al Parc Ramon Barnils de Sant Cugat del Vallès

Foto de família al Parc Ramon Barnils de Sant Cugat del Vallès 371