La consellera de Governació presideix la clausura de la 29a edició de la Setmana Medieval de Montblanc

La consellera Borràs presideix la clausura de la Setmana Medieval de Montblanc
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha presidit l’acte de cloenda de la 29a edició de la Setmana Medieval de Montblanc, que ha tingut lloc aquesta tarda a l’Església de Santa Maria la Major de la capital de la Conca de Barberà. Després d'assistir a la representació de l'acte "Sant Jordi, l'endemà", Meritxell Borràs ha felicitat l’Ajuntament de Montblanc i els organitzadors de l’Associació Medieval per l’èxit d’assistència de la fira. “Montblanc és un municipi vitalista i emprenedor, orgullós del seu passat però que alhora mira el futur amb empenta i il·lusió, i aquesta Setmana Medieval n’és la millor demostració”, ha assenyalat Borràs.
 
La titular de Governació ha posat en valor la importància de preservar les tradicions, la cultura i la història com a eina de projecció dels pobles. “Això a Montblanc ho sabeu fer prou bé, perquè hi teniu tot el poble al darrera”, ha apuntat Meritxell Borràs que ha fet un símil amb la situació de Catalunya, “i amb aquests moments importants que vivim com a país, perquè un país perviu quan coneix els seus orígens, preserva les seves tradicions i sap mirar endavant col·lectivament"
 
Han acompanyat la consellera en l’acte de cloenda de la Setmana Medieval l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu; el president de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, Joan López, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs, entre d’altres personalitats.