La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha expressat el compromís del Govern de donar suport a les iniciatives esportives  que “beneficien el conjunt del país des del món de l’esport, però en definitiva, d’allò que és tan important que és la cohesió social i la imatge del nostre país”. Ho ha dit durant l'acte d'inauguració de les noves instal•lacions de la Federació Catalana de Futbol a Barcelona en el qual també hi ha assistit, per part del Govern, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.
La consellera Munté ha qualificat de “bona notícia” i “d’excel•lent iniciativa” la reforma i ampliació de la seu central de Barcelona de la Federació. Segons Munté, “aquestes coses no passen per casualitat sinó que s’ha fet una molt bona feina de baix a dalt que ha aconseguit aquesta estabilitat social, econòmica i esportiva que amb tot rigor permet que tothom pugui confiar de manera plena amb la Federació Catalana de Futbol”. Munté ha recordat que l’obligació de tots, també des de les administracions i governs, és “poder donar el millor servei i la millor atenció a les persones, als ciutadans o als associats” i s’ha mostrat convençuda que això serà possible gràcies a la nova seu de la Federació “que permet unificar diferents serveis i donar més eficàcia amb la resposta a les entitats, clubs i a totes les persones que s’adrecen”.

La consellera també ha volgut felicitar i agrair la feina feta dels responsables de la Federació per “ser un altaveu de totes les nostres entitats esportives del món del futbol”. En el transcurs del parlament fet per la consellera, Neus Munté ha volgut fer un reconeixement per la tasca desenvolupada, des del món de l’esport en general i des del futbol en particular “com a gran escola de valors” i com a “com a motor d’integració social”. La portaveu del Govern ha destacat dos projectes de la Federació com són el foment dels “valors en positiu de companyerisme, de treball en equip i de solidaritat” entre els joves; i la contribució per “una presència més gran de les dones el món de l’esport i també en el món del futbol”.

1  

Imatges

Fotografia de la consellera Munté durant l'acte d'inauguració de la nova seu de la Federació Catalana de Futbol

Fotografia de la consellera Munté durant l'acte d'inauguració de la nova seu de la Federació Catalana de Futbol 232