Govern
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha destacat la “imprescindible tasca que fa l’associacionisme a favor de la l’equitat” i ha assegurat que “des del Govern sabem que les associacions sou agents de canvi i transformació per seguir avançant, per què és essencial per a disposar d’una societat més lliure i avançada”.
 
En l’acte, que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat, s’han homenatjat 42 associacions que enguany han arribat al quart de segle, mentre que l’any passat es van ser 14, un increment, ha dit la consellera que “mostra que la consolidació de les entitats de dones a Catalunya és una realitat”, i que ho és “per què s’ha treballat molt i bé, però sobretot, perquè heu tingut la capacitat d’adaptar-vos als nous temps”.
 
Munté també ha volgut destacar que Catalunya sempre s’ha caracteritzat per tenir “un fort arrelament de l’associacionisme com a factor indiscutible per assolir més qualitat democràtica i millorar la governança”. “Les societats modernes”, ha dit, “s’escriuen entre dones i homes”.
 
La consellera ha reiterat el compromís amb “la igualtat d’oportunitats entre dones i homes com a objectiu estratègic del Govern”. En aquest sentit ha explicat que, tot i que la llei d’igualtat efectiva entre dones i homes “lamentablement es troba suspesa en alguns articles, mantindrem els efectes pràctics de la llei”.

1  

Imatges

Foto de família amb les entitats de dones homenatjades

Foto de família amb les entitats de dones homenatjades 2704