·        Després de l’èxit de la 1a edició del Showroom, celebrat al febrer durant la passada edició de la passarel·la, la propera edició del 080 Barcelona Fashion —que tindrà lloc del 27 de juny a l’1 de juliol a la seu de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC)—, acollirà la 2a edició del 080 Fashion Showroom.
 
·        El 080 Barcelona Fashion i el clúster del tèxtil MODACC reediten l’acord per reforçar el vessant comercial de la passarel·la, amb la voluntat de fomentar els contactes comercials i de negoci.
 
·         En aquesta 2a edició del 080 Fashion Showroom hi seran presents una vintena d’empreses del sector tèxtil-moda català com Punto Blanco, boboli, Sita Murt, Yerse, Escorpion, Wom&Now, Torras, Naulover, i Lola Casademunt, que desfilen en la passarel•la 080. El showroom acollirà també altres firmes com Massana, Avet Set, Aldomartins o Guasch. 
 
·        Aquesta acció comercial es complementa amb una missió empresarial inversa. En aquesta edició, s’esperen compradors internacionals de països com Estats Units, Xile, Mèxic, Dinamarca, Regne Unit, Xina Corea, Japó, Grècia, Itàlia, i Alemanya, entre d’altres, i estan previstes més de 250 trobades b2b entre empreses i compradors.
 
 
El 080 Barcelona Fashion i el Clúster de Moda de Catalunya (MODACC) tornen a sumar esforços per impulsar per la 2a edició del 080 Fashion Showroom, un espai professional de venda i exposició que s’instal·larà a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) durant la setmana del certamen. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’organització de la passarel·la i del clúster, que s’emmarca en la vessant comercial del 080, amb la voluntat de fomentar els contactes comercials i de negoci.
 
En aquesta 2a edició del 080 Fashion Showroom hi seran presents una vintena d’empreses del sector tèxtil-moda català, entre les quals Punto Blanco, boboli, Sita Murt, Yerse, Escorpion, Wom&Now, Torras, Naulover, i Lola Casademunt, que desfilen en la passarel•la 080. El showroom acollirà també altres firmes com Massana, Avet Set, Aldomartins, o Guasch. 
 
Aquesta acció comercial es complementa amb una missió empresarial inversa. En aquesta edició, s’esperen compradors internacionals de països com Estats Units, Xile, Mèxic, Dinamarca, Regne Unit, Xina Corea, Japó, Grècia, Itàlia, i Alemanya, entre d’altres, i estan previstes més de 250 trobades b2b entre empreses i compradors.
 
 
 
Més info al web: www.080barcelonafashion.cat-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través del Saps Com?!:
A Twitter:  @sapscom
Al canal de Youtube: SapsCom