• El cap de l'Executiu ha participat en l'acte commemoratiu del centenari d'aquesta empresa
El president i el rei, en un moment de la visita a l'exposició
El president i el rei, en un moment de la visita a l'exposició
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat aquesta tarda durant l’acte commemoratiu del centenari del grup SIMON que les persones que han fet possible aquesta empresa han tingut “el convenciment que no treballaven per al gaudi present, sinó que s’han sentit usufructuaris d’alguna cosa que pertany a les generacions futures”. Carles Puigdemont ha afegit que “això val també per als països, a l’hora de prendre decisions” i ha subratllar que “volem fer un projecte de país sobretot pensant en les generacions futures”. “No tenim dret a posar el futur en risc”, ha reblat.
 
El cap de l’Executiu ha remarcat que “aquest sentiment que ha presidit els primers cent anys de SIMON és el que garanteix que els propers cent anys de vida l’empresa, com passa amb el país, estaran presidits per l’exigència de rigor, l’excel·lència i la vocació d’obertura al món”.
 
Carles Puigdemont ha felicitat SIMON per l’aniversari i ha encoratjat els responsables de  l’empresa “que durant molts anys pugueu fer bona feina, amb aquest patriotisme que heu sabut encomanar als vostres treballadors”.
                                                            
L’acte, en el qual també ha participat el rei Felip i el president del consell d'administració de l'empresa, Sergi Vives, ha tingut lloc al Disseny Hub de Barcelona, que acull l’exposició Interfaces, que fa un recorregut històric de SIMON i una revisió dels dissenys que han acompanyat aquest grup empresarial des que va ser fundada per Arturo Simon a Olot, l’any 1916.
 

2  

Imatges

Visita a l'exposició

Visita a l'exposició 1075

Fotografia de grup

Fotografia de grup 2445