Microsite
  • La trobada virtual començarà a les 19 hores i es podrà seguir en streaming
  • Més de 600 usuaris de Twitter han utilitzat l’etiqueta #KRLSrespon i han fet arribar les seves preguntes al cap de l’Executiu
 
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, respondrà demà dijous, 21 juliol, les preguntes que els ciutadans li formulin a Twitter amb l’etiqueta #KRLSrespon. La trobada virtual começarà a les 19.00 hores i es farà des de la Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat.
 
Fins aquest mateix dijous els usuaris poden adreçar qualsevol qüestió al president (@KRLS), tant en format de text com de vídeo, utilitzant l’etiqueta #KRLSrespon. Els periodistes Martí Farrero (@martifarrero), Gina Tost (@GinaTost) i Josep Maria Ganyet (@ganyet) seran els encarregats de moderar la conversa i d’escollir les preguntes que finalment es formularan al president. Fins al moment 600 usuaris de Twitter han utilitzat l’etiqueta #KRLSrespon i han fet arribar les seves preguntes al cap del Govern.
 
La conversa entre el president i la ciutadania es podrà seguir en directe a través del microsite http://krlsrespon.twitterpolitica.es/ i del portal de premsa de la Generalitat (www.gencat.cat/premsa).