La consellera Munté ha presidit la inauguració de la nova seu de la Federació Catalana de Patinatge
La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha presidit la inauguració de la nova seu de la Federació Catalana de Patinatge, a l’av. de la Meridiana número 27 de Barcelona. La consellera ha fet un recorregut per les noves instal·lacions acompanyada del President de la federació, Ramon Basiana, del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i del director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig.
 
La consellera Munté ha destacat, que "cal fer un reconeixement al paper de les federacions, en l'àmbit esportiu i també de construcció del nou estat". I ha dedicat una menció ben especialment a la Federació Catalana de Patinatge, que "amb més de 85 anys de bagatge, sou pioners  en la promoció del patinatge a Catalunya  i arreu del món, però també compromesos  amb el país i la seva identitat". Munté ha destacat la lluita d'aquesta federació "per a situar Catalunya al món a través d’una selecció pròpia, no mancada de entrebancs".
 
Munté ha celebrat també "els bons resultats aconseguits pels patinadors catalans i la gestió realitzada per la Federació Catalana de Patinatge, que la converteixen en una de les federacions amb més nombre d'esportistes d'Alt Nivell".
 
Munté ha destacat també "la capacitat d'adaptació i capacitat d'adaptació de les noves modalitats esportives per part de la Federació", i ha celebrat que "l’any 2019 tenim una nova i important possibilitat de projecció i d’èxits: els World Roller Games Barcelona 2019", un esdeveniment mundial que aglutinarà els millors esportistes de cada disciplina en competicions d’alt nivell durant 15 dies, que "serà possible, en gran mesura, gràcies a l’impuls i l’energia que hi heu dedicat, en presentar la candidatura de Barcelona davant la Federació Internacional de Roller Sports".
 
Per la seva pert, Gerard Figueras ha destacat que "de les 70 federacions esportives del país, la de patinatge és un exemple a seguir, tant des del punt de vista esportiu com de la gestió".