Accessos directes:
gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
02-01-2012 16.16

La Generalitat i el CSIC unifiquen els seus centres d'investigació per reforçar la recerca en nanociència

L'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) s'ubicarà al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona

La Generalitat i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) han acordat unificar els centres de recerca en nanociència que aquests dos organismes tenen a Catalunya per reforçar la investigació en aquest àmbit. Aquesta fusió serà possible gràcies al conveni firmat entre el Departament d’Economia i Coneixement, el CSIC i la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
L’acord possibilitarà la incorporació del CSIC al Patronat de l’Institut Català de Nanotecnologia reforçant així els lligams i la col·laboració que les dues institucions mantenen des de l’any 2006. El conveni soldarà aquests vincles amb la creació d’un únic centre de recerca (l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia - ICN2) integrant els millors grups de recerca de les dues institucions.
 
El nou centre s’ubicarà a l’edifici Q del Campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona, inaugurat recentment i dotat amb unes magnífiques condicions per a la recerca. L’ICN2 adoptarà el model de governança del centres de recerca CERCA, fet que garantirà flexibilitat en la gestió i un millor aprofitament dels recursos públics.
Fitxers adjunts
Document

Comunicat de premsa PDF 232KB

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat