Accessos directes:
gencat.cat | L'Estatut | El Parlament | Contactar
20-10-2015 17.52

El Festival de Sitges incrementa el nombre d'entrades venudes i suma més espectadors

Els ingressos per vendes augmenten un 23,1% respecte el 2014

La 48a edició del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ha incrementat  substancialment les xifres corresponents a la venda d’entrades i al nombre d’espectadors respecte l’any passat. Segons les dades recollides fins a la finalització del Festival, en l’edició d’enguany s’han venut un total de 77.955 entrades –corresponents a 63.405 entrades de sessions i 14.550 entrades d’abonaments–, un 20,8% més respecte a la passada edició, en què se’n van vendre 64.509.
 
Paral·lelament, en el capítol d’ingressos per vendes, Sitges 2015 ha tingut un increment del 23,1% respecte l’any passat. Aquestes dades suposen un rècord en els registres del Festival i palesen la consolidació i el creixement d’un certamen que, a més de comptar amb un públic molt fidel, guanya adeptes i notorietat arreu del país i del món. 
 
El Govern destina enguany 600.000 euros a la Fundació Sitges, Festival Internacional de Cinema de Catalunya per a l’organització de la 48ena edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Amb aquesta aportació el Govern destina un 33% més que en l’edició de 2014.
 
El Festival és la principal manifestació cinematogràfica de Catalunya i ha esdevingut un referent del cinema fantàstic arreu del món. La cita constitueix un aparador excel·lent de les diverses tendències del cinema, amb incidència especial en el gènere fantàstic. El Festival és un punt de referència tant a nivell nacional com internacional, i compta amb una acreditada experiència i personalitat reconeguda. El certamen és punt de trobada d’empreses i professionals del sector i plataforma de promoció de la indústria audiovisual catalana i la seva producció més recent i significativa.
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat