El president Mas rep al Palau el president del BCE i els governadors dels bancs centrals europeus

query_builder   30 abril 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

20:30|El president Mas rep al Palau el president del BCE i els governadors dels bancs centrals europeus.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, oferirà un sopar oficial als participants en la cimera del Consell de Govern del Banc Central Europeu (BCE), que se celebrarà a Barcelona. A l'inici, hi haurà parlaments a càrrec del governador del Banc d’Espanya, Miguel Àngel Fernández Ordóñez; del president del Banc Central Europeu, Mario Draghi, i del president de la Generalitat.
 
Cobertura InformativaL'acte serà a porta tancada, però, a dins del Saló de Sant Jordi hi haurà un pool de TV3 i de l’Agència Catalana de Notícies que, a partir de les 21.00 hores, facilitaran imatges i fotografies de l’acte i dels parlaments a la resta dels mitjans. En el cas de TV3, la cadena posarà les imatges a Collserola perquè els mitjans puguin disposar-ne. L’ACN ha habilitat el següent link des d’on es podran descarregar les fotografies: pool.acn.cat
La resta de mitjans de comunicació que ho desitgin podran seguir els parlaments des de la Sala de premsa del Palau de la Generalitat. Per tal d’accedir aquell dia al Palau de la Generalitat, caldrà haver-se acreditat prèviament davant aquest Gabinet de premsa abans de dimecres, 2 de maig, a les 14.00 hores. Cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i funció que s’hi desenvolupa.