El president Mas inaugurarà la remodelació de la plaça de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i assistirà a la Ballada Popular de Gitanes

query_builder   25 maig 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:30|El president Mas inaugurarà la remodelació de la plaça de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i assistirà a la Ballada Popular de Gitanes.Plaça de l'Ajuntament|Sant Vicenç de Castellet (Bages)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, inaugurarà la remodelació de la façana i de la plaça de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i assistirà a la Ballada de Gitanes 2012. L'acte s'iniciarà amb la visita del president a l'Ajuntament d'aquesta població, on serà rebut per l'alcalde, Joan Torres. A continuació, les autoritats presenciaran des del balcó de l'Ajuntament el Vals de Barons i el Galop. Seguidament, a la plaça, el cap de l'Executiu descobrirà una placa commemorativa i tindran lloc els parlaments insitucionals, a càrrec de l'alcalde i del president Mas. En acabar les intervencions, tots dos tornaran al balcó, on sentiran el nou himne del municipi, "El bagul de la memòria". A continuació, seguiran la resta d'actes i de dances de la Ballada Popular de Gitanes, que enguany se solidaritza amb els actes organitzats amb motiu de la Marató per la pobresa de TV3.