17.30 | El president inaugura el conjunt residencial per a gent gran Cugat Natura i el nou centre corporatiu de Banc Sabadell

query_builder   8 juny 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

17.30 | El president inaugura el conjunt residencial per a gent gran Cugat Natura i el nou centre corporatiu de Banc Sabadell

 
El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà a Sant Cugat del Vallès el centre residencial per a gent gran Cugat Natura i el nou centre corporatiu de Banc Sabadell. A tots dos actes també assistiran l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, i el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba.
 

 • 17:30|Inauguració del centre residencial per a gent gran Cugat Natura.Centre Residencial Cugat Natura (c. Chopin, 5)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

  El president Mas, acompanyat del conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, inaugurarà el conjunt Cugat Natura. Després de fer un recorregut per les instal·lacions (que podran cobrir els mitjans gràfics), tindran lloc els parlaments inaugurals, a càrrec del president d’Inverfiatc i president executiu del grup FIATC, Joan Castells; de l’alcaldessa de Sant Cugat i del president Mas, que tancarà l’acte.
   

 • 19:00|Inauguració del nou centre corporatiu de Banc Sabadell.Centre Corporatiu de Banc Sabadell (c. Sena, 12. PI Can Sant Joan)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

  El cap de l’Executiu, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, inaugurarà el nou edifici que amplia i reorganitza el centre corporatiu de Banc Sabadell a Sant Cugat del Vallès. Després de fer un recorregut pels espais comuns per als treballadors del nou edifici, tindran lloc els parlaments, que conduirà la periodista Cristina Puig. Hi intervindran el president de Banc Sabadell, Josep Oliu; l’arquitecte de les instal·lacions, Eugeni Bach; l’alcaldessa de Sant Cugat i el president de la Generalitat, que clourà els discursos.
   
  Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte d’inauguració del centre Cugat Natura, cal que ho confirmin a alba.tomas@fiatc.es i els que cobreixin la del nou centre corporatiu de Banc Sabadell, a bspress@bancsabadell.com