Lliurament de la Medalla d'Or de la Generalitat a títol pòstum a Heribert Barrera

query_builder   17 setembre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:30|Lliurament de la Medalla d'Or de la Generalitat a títol pòstum a Heribert Barrera.Saló Sant Jordi. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelona)

El president de la Generalitat, Artur Mas, lliurarà la Medalla d’Or de la Generalitat a títol pòstum a l’expresident del Parlament Heribert Barrera (Barcelona, 1917-2011). El Consell Executiu va decidir concedir a Barrera aquesta distinció en reconeixement a “la seva llarga i meritòria trajectòria com a polític i com a científic i al seu compromís amb Catalunya”. Hi assitiran la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega; la consellera Rigau; els consellers Recoder, Cleries i Mena, i el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs.
L'acte començarà amb una glossa del guardonat a càrrec de l’expresident del Parlament Joan Rigol. A continuació, el secretari de Govern, Germà Gordó, llegirà el decret de concessió de la Medalla d'Or i, tot seguit, el president de la Generalitat lliurarà la distinció a la vídua d’Heribert Barrera, Misericòrdia Pellicer, qui pronunciarà unes paraules. Clourà l’acte el president Mas amb el seu parlament. Finalment, la Coral de Sant Adrià interpretarà l’Himne Nacional de Catalunya.
 
Nota: Els mitjans gràfics podran seguir el lliurament dels premis des del saló Sant Jordi, on hi haurà una tarima habilitada per a poder prendre imatges de l’acte. La resta de mitjans disposaran de so i imatge en directe des de la sala de premsa del Palau.