El president Mas presideix l'acte "La Nit del 125" de la Cambra de Comerç de Tarragona

query_builder   8 octubre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

20:30|El president Mas presideix l'acte "La Nit del 125" de la Cambra de Comerç de Tarragona.Palau Firal (Arquitecte Rovira, 2)|Tarragona (Tarragonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, presidirà "La Nit del 125", l'acte central de la celebració del 125è Aniversari de la Cambra de Comerç de Tarragona. Durant la vetllada, que conduirà el periodista Xavier Graset, es lliuraran els Premis a la Internacionalització a sis empreses del territori. Obrirà l'acte el president de la Cambra, Albert Abelló i, seguidament, es farà el lliurament dels guardons. A continuació, hi haurà una intervenció del trainer i coach holandès Mikah de Waart, que parlarà sobre El combustible de la motivació. Per concloure l'acte, es donarà pas a la intervenció del president Mas.
També assistiran a l'esdeveniment l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros; el conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i el delegat de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin, entre d'altres.
 
Nota: Els mitjans interessats en cobrir l'acte cal que s'acreditin per correu electrònic (nsilvestre@cambratgn.org) indicant nom, cognoms, mitjà i funció (redactor, fotògraf...).