El president inaugura el Centre logístic de Damm

query_builder   4 octubre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:30|El president inaugura el Centre logístic de Damm.Zona d'Activitats Logístiques del Port de Barcelona. ZAL II (c. Lluquer, 38-48)|El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà la fase IV del Centre Logístic del Grup Damm. Acompanyaran el president el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba. Un cop fet el recorregut per les noves instal·lacions, hi haurà parlaments del conseller i secretari del Consell d’Administració de Damm, Ramon Agenjo; del director general d’Alfil Logistics, Jaume Bonavia; del president de l’Autoritat Portuària de Barcelona i de la Fundació Cares, Sixte Cambra; del quart tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Juan Pedro Pérez Castro, i del president de la Generalitat, que clourà l'acte.
 
Nota: Els mitjans interessats en cobrir l’acte haurien de confirmar la seva assistència per telèfon (93 201 10 28) o correu electrònic (bm.bcn@bm.com)