El president Mas lliura els Premis Nacionals de Cultura

query_builder   25 octubre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|El president Mas lliura els Premis Nacionals de Cultura.Saló Sant Jordi. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2012, que distingiran un total de 16 persones i entitats. En l’acte acompanyaran el president el conseller de Cultura, Ferran Mascarell i el president del CoNCA, Carles Duarte. També hi assistirà la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau. La cerimònia s’iniciarà amb les intervencions del president del CoNCA i del conseller de Cultura. A continuació tindrà lloc el lliurament dels guardons i, en acabar, intervindrà Jaume Ayats, Premi Nacional de Cultura Popular, que parlarà en nom de tots els guardonats. Tancarà l’acte el president de la Generalitat amb el seu discurs.
 
Cobertura informativa
Per motius d'espai, TV3 donarà el senyal institucional que facilitarà a la resta de televisions a través de Collserola, des de 10 minuts abans que comenci l'acte (per qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb Roser Gispert, de producció d’informatius, al telèfon 699 307 928).  Per tant, només els fotògrafs podran accedir al Saló Sant Jordi del Palau, on tindrà lloc l'acte de lliurament. S'hi habilitaran unes tarimes per tal que puguin desenvolupar la seva tasca. La resta de mitjans podran seguir l’acte des de la Sala de premsa.
 Els mitjans que vulguin cobrir l'acte, s'han hagut d'acreditar prèviament davant aquest Gabinet de premsa.