Mas presideix el traspàs de la presidència de l'Euroregió Pirineus Mediterrània

query_builder   26 octubre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

Mas presideix el traspàs de la presidència de l'Euroregió Pirineus Mediterrània

Catalunya passarà el relleu de la presidència de l'Euroregió a la regió francesa de Midi-Pyrénées.

 • 11:00|Reunió entre el president Mas i el president de Midi-Pyrénées.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  El president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà amb el president de la regió francesa de Midi-Pyrénées, Martyn Malvy, territori que prendrà el relleu de la presidència de l'Euroregió. A la trobada també hi assistiran, per part catalana, el secretari del Govern, Germà Gordó; el secretari d’Afers Exteriors, Senén Florensa, i el director general de Relacions Exteriors, Francesc Gambús. (La trobada serà a porta tancada, però a l’inici es podran prendre imatges). En acabar, els quatre representants de les regions que conformen l’Euroregió es faran una foto conjunta.

 • 12:00|Acte institucional de traspàs.Sala Torres Garcia|Barcelona (Barcelonès)

  El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte de traspàs de la presidència de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, que ocupa el Govern català des de l’abril de 2011. El president de la regió francesa de Midi-Pyrénées, Martyn Malvy, prendrà el relleu d’aquesta presidència en l’acte institucional de traspàs , en el qual també hi participaran  el president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, i el vicepresident de Languedoc-Roussillon, Jean Claude Gayssot.
  En el marc d’aquest acte, els presidents dels quatre territoris membres signaran dues declaracions comunes per defensar el corredor mediterrani i per potenciar el desenvolupament del pol de recerca i innovació més important del sud d’Europa. (Els mitjans gràfics podran seguir l’acte, que tindrà lloc a la Sala Torres Garcia, mentre que las resta de periodistes hauran de fer-ho des de la Sala de Premsa).

 • 13:00|Roda de premsa.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Els presidents de Catalunya, Midi-Pyrénées i les Illes Balears, juntament amb el vicepresident de Languedoc-Roussillon, faran una compareixença conjunta davant els mitjans de comunicació després de l’acte formal de traspàs de presidència. (Els mitjans de comunicació que ho desitgin, podran prendre el so en versió original o bé traduïda).